HappyMTB.org


HappyMTB.org är en cykelsida, men mer ett cykel-community på nätet där många känner varandra även på riktigt. HappyMTB och dess "happyrajder" är en stor anledning varför jag själv kom igång med cyklingen, hittade cykelvänner och fastnade helt och hållet.

Hjärtat på hemsidan är forumet, många definerar HappyMTB som ett forum. Det är en härlig röra kaos med låg moderering förutom rena olagligheter eller medveten spam.


På en happyrajd är nästan alltid alla välkomna, om inte annat nämns i den tråd på forumet som bjuder in folk att följa med på rajden. En happyrajd startar med en tråd på forumet där cyklister bjuds in att mötas för att cykla tillsammans. Detta brukar innebära en startplats, en starttid, en ungefärlig total tid eller sträcka för turen, en uppskattning på intensitet och eventuella andra specifikationer.

Jag har själv bjudit in till ett 40 tal rajder på forumet och deltagit i många mer änså, det har varit allt från enbart seriösa tävlingscyklister till rena nybörjar-rajder där jag försökt hjälpa andra.

Hoppas att fler vill ta del av forumet, cyklingen och gemenskapen!

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.