tisdag 4 februari 2014

Oj, här fanns en blogg!

Tjena bloggen. Hur är läget?

Jag mår fint. Har fettat till mig och softat runt sen senast. Sprungit lidingöloppet, haft några eker-haverier, spelar rinkbandy i ett korpenlag, planerar bröllop, hustaksrenovering. Tränar just nu inför Vasaloppet/Öppet spår nu den 24:e februari, åkte 5mil längdskidor i Orsa Grönklitt i helgen. Ska faktiskt upp 4 helger i rad här och åka. Sen är min spontanta klassiker komplett, som mer eller mindre råkade starta i och med målgången på 8h20min på Vätternrundan 2013.

Massvis med detaljer onämnt. Jag var t.ex på väg att sälja finhojen, och faktiskt på väg att sluta cykla också. Men jag ångrade mig. Fast egentligen ville jag inte sluta heller, bara trappa ner och balansera ut mer. Som de flesta utav er som inte håller på med just tävling inom cykelsporten gör.

I morse hade jag ett pedalhaveri med crossen, pedalen gängade ur från axeln och den såg inte helt hälsosam ut på insidan. Så det blev sworks pendling till jobbet imorse istället. 45minuter utan mjölksyra i benen, 4:e passet träning på fyra dagar här så jag tar det lugnt.

Jag var bara sugen på att cykla.. fantastiskt att känna så igen.

Hur som helst, det är jävligt bra med mig! Hoppas det är bra med alla er, vi ses i skogen till våren! =)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen ;-)


/ oliver

Fredde sa...

Äntligen!! :)

Anonym sa...

Härligt!

Syns kanske i Cykelvasan