lördag 16 mars 2013

Första vurpan med SWORKS:en!

Idag blev det invigning av hojen, dvs första vurpan, nu är den beggad. Dags att köpa ny!

Jag drog typ min 400:e wheely i vardagsrummet, kombinerat med en 180graders kurva och tröskel tog till slut ut sin rätt. Pladask på vardagsrummet, lyckades som vanligt rädda cykeln och ta smällen med kroppen, förutom styret som slog ner i parketten och lämnade ett manligt ärr!

Sen drog jag ut med hojen utomhus och köttade även på max och ut i skogen, upp för ett berg, rötter.. men mest snö och is. Ner och gled på is och la mig nästan igen men styrde upp. Tog i kragen och saktade ner, men det är svårt. 10m senare var jag igång igen och trampa på framhjulssläpp-gränsen, hittade så jävla bra spår som kommer sparka röv i sommar. Jag kommer GARANTERAT kunna göra en GRYM jävla XC-bana här precis runt husknuten. Terrängen är grymt bra, upp, ner, rötter, stenar, berg, lätt stig, svårare stig, STUP. Det bästa är att det verkar finns massvis med alternativ där man kan variera sig, terrängen går att cykla 10m åt sidan och där kan den ha en helt annan karaktär. Kommer bli riktigt riktigt bra det här.

Sen hittade jag en liten sandad stig på 60cm bred, slingrade sig och hade lite sten vid nått hörn där jag verkligen greppade som på sommaren och kunde lägga mig ner i kurvan. Jag är sviiintaggad nu för skogscykling, kommer bli så jävla kul att ta över skogen här bredvid. Är även grymt taggad på att cykla mer i hellas i år än jag gjorde förra året, det blev lite väl mycket landsväg förra sommaren.

Järvsö Bike Park ska vi dra till också, vi är minst 8 pers som ska åka ihop! Och ja imorn ska jag ut och cykla igen också. Mountainbike eller cykelcross, vi får se!

2 kommentarer:

Jonas l sa...

Den vurpan hade jag velat se ;) Du får fråga Skogling om lite parkettcykeltips ;)

STIZZE sa...

Jag är nog inne på 25:e vurpan nu ungefär, slåslagen kropp. Men det är bara att hoppa upp igen och fortsätta så försvinner nog isen snart, och tekniken blir bättre! :)