onsdag 20 juni 2012

Första rundan på ett bra tag!

Igår körde jag första cykelrundan på ett bra tag, jag har varit sjuk länge nu och det var nog kanske lite på gränsen att köra igår. Jonathan ringde och övertalade mig, jag påpekade att jag var tvungen att ta det lugnt och inte starta för hårt.

Det blev jag, Jonathan och hans gamla klasskompis Rickard som cyklade. Jag började med att trycka på alldeles för hårt, men vad gör man när det är uppförsbacke, tekniskt och det bara spritter i benen av att vara tillbaka i sadeln och skogen? Halsen sved till ordentligt och sa åt mig att ta det lite lugnare, vilket jag gjorde.

Vi hojade en bra runda, det var jättetrevligt i skogen med varierande underlag. Torrt, lite blötare och jätteblött, helt perfekt för underhållning och träning på allt. Jag märkte dock att jag inte var lika säker med underlaget med mitt lilla uppehåll. Jag gick omkull tre gånger under rundan vilket resulterat till lite skrubbsår och en öm fotknöl. En vurpa så fick jag världens framhjulssläpp i lera och man såg hur dobbarna slirat i sidled i en hel meter innan jag låg i backen på sidan, i en ganska odramatisk landning.

Vi stötte på ett par happy-gäng som jag kände folk i vilket var trevligt. Och vi stötte till och med på min bror Ronnie som var ute och cyklade med TCM-cykel, den var lite otippad men rolig =)

Kort och gott en väldigt skön runda igår. Idag känns benen härligt trötta, och allvarligt talat så svarade benen väldigt bra igår med tanke på min historia. Jag har nog en högre lägsta nivå än jag trott.

Jonathan hade sin GoPro Hero2 HD kamera med sig och filmade en del, stannade uppe på gula och tog denna härliga sommarbilden.. Jonathan skrev på Team Cannondale sidan också

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det var lite festligt, kul o se dig i skogen. När kör vi banan då? :)


/// Ronnie