torsdag 28 juni 2012

Två cykelrundor sen sist..

Det har blivit cykel två gånger denna vecka. Tisdag med pendling till jobbet, och igår när jag och Ronnie cyklade i hellas. Hagel i rejäl storlek, spöregn och en avkortad runda.

Skönt att vara i sadeln igen, söndag, tisdag, onsdag är en helt ok streak. Och jag har kört hyfsat lugnt också, kroppen är allt annat än i form. Känslan är en brinnande hals som tyder på dålig träning, och ben som inte riktigt vaknar men heller inte blir stumma på samma sätt som jag normalt blir när jag ligger på hög belastning. En obalans mellan syreupptag och muskelstyrka känns det som.

Jag har dock fått ett nytt problem som inte är sjukdom. Igår hade jag ont i svanskotan och jag kommenterade det när jag och ronnie cyklade. Jag satt även på min trästol framför datorn hela dagen vilken inte är så bra. Idag har varit ett helvete med svanskotan, är det inte mkt bättre imorgon bitti ska jag försöka få en tid hos läkaren. Känslan är som en rejäl smäll på svanskotan som vi nog alla varit med om någon gång, jag kan inte sätta mig hastigt, vrida mig för mycket och jag går som om jag skitit ner byxorna och att det rinner ner längs benen som man erfor när man var mindre.

I övrigt är jag frisk, glad och pigg.

Inga kommentarer: