måndag 24 juni 2013

Sjuk sen VR

Jag blev dagarna efter Vätternrundan sjuk, och det har fortfarande inte gett med sig. Börjar bli bättre men inte bra. Den där orsabajken som jag velat köra i tre år nu har jag återigen missat. Kändes väldigt trist att få känningar i halsen igen kvällen innan och vakna upp med mer halsont än tidigare.

Har hostat lite och haft rejält med grön härlig gegga i halsen. Nu har det gått en vecka så jag hoppas det ger med sig snart. Är supersugen på att cykla och simma.

Har börjat snegla lite mot vansbrosimmet också... och en klassiker.. få det gjort när man ändå tagit sig runt Vättern. Men vasaloppet skrämmer som mest, det borde vara värre än Vätternrundan generellt, men inte som Vätternrundan i subgrupp. Men som en otränad som mig kan den nog vara överjävlig även om jag kör i motionärstempo, men det bör jag klara av med några resor till orsa grönklitt i vinter..

En svensk klassiker. Bli gubbe i förtid isåfall!

1 kommentar:

Helena sa...

Trist med förkylning, hoppas det ger med sig, kan tänka mig att du har tänkt att köra Ränneslätt.

Vasaloppet är nog inte värre än vätternrundan, skidor är rätt skönt! Värre tyckte jag det var att springa 3 mil. Ingen chans till vila alls.

Gubbe i förtid av en klassiker? Jisses då är jag tant allstå :-)

Föressten, stort grattis till en grym tid på Vättern (Bättre sent än aldrig)