lördag 20 juli 2013

Semestern fortsätter..

Jag tog ett par "vilodagar" men är väldigt sliten, vi har målat om en dörr, två stora fönster och är inom 1h arbete klara med första målningen av uterummet.

För tre dagar sen sa jag, när vi var i affären och handlade grejerna till dörr och fönster att, "vi målar det här nu innan lunch så åker vi tillbaks och handlar färg till uterummet och börjar med efter lunch!" Jo tjena tidsoptimisten. Tre dagar senare blev vi helt klara med dörr och fönster. Och uterummet har tagit oss 2 dagar bara att tvätta och måla vilket var massvis med färre steg än dörr och fönster, men det är pillrigt arbete så det tar tid. Och uterummet är stort.

Men fint blir det!

Efter tredje dagen med 8h arbete om dagen multiplicerat på 3st personer så drog jag och Rickard ut och cyklade lite. Vissvass-rundan i motvind på åvavägen, jag kammade hem en tredje bästa tid hittills på 19:02 och 36.1km/h. Rickard låg på rulle hela vägen men hängde med och var pigg, hade kunnat hjälp till med draghjälpen men det var vi inte säkra på så vid start så han skulle bara försöka överleva min rulle vilket gick kanon. Tyvärr var det motvind även idag, tråkigt att jag alltid har det när jag kör rundan, vill ju slå mitt rekord på 37.4km/h och 18:24 som jag har sen tidigare.

Ìngen löpning blev det idag heller. Jag är för öm i hela kroppen och nöjde mig med 45km hår intervaller. Körde hyfsat i brakmarsbacken med 3sek från mitt rekord. Han en växel som slog i vissvassbacken så jag tappade farten och "gav upp" halvvägs upp ungefär.

Inga kommentarer: