måndag 4 februari 2013

Två pass nu till rapportering

Det blev två pass förra veckan, ett i söndags och ett squash-pass i fredags fick jag in i planeringen. Squashen satte sig i hela kroppen med extrem träningsvärk, jag ska nog börja träna mer allround tror jag, jävligt kul var det också. Söndagens cykling blev bra med 2.5h runt vissvass där jag drog hela rundan själv på strax under samt på tröskel, blev ett bra pass för min del i det härliga vädret.

Jag har börjat snegla mer åt epicen och funderat på utecykling också, men jag ska hålla mig liiiite till. En månad till. Max. Kanske. Eller mer. Men inte mindre. Jag längtar till att få hoppa runt och rejsa den cykeln i hellas skogar i sommar, och när man ser andra cykla fina mountainbikes ute på isarna där det inte är salt så pirrar det extra i magen.

Angående tävlingsfronten så lägger jag som de flesta förstår mindre fokus på prestation och utveckling tävlingsmässigt i år. Jag satsar på att ha kul, tränar mindre mängd och mindre fokuserat, men kommer köra flera tävlingar ändå hoppas jag på! Kolmårdsbiken bokade jag och brorsan in förra veckan, så långlopps-premiären går 27 april i år.

Jag börjar även bli mer och mer sugen på SWE-cup, det är nämligen så att det kommer bli ett par förändringar i år, förhoppningsvis, får jag säga då det inte är genomklubbat än. Men förslag finns på att man ska slå ihop flera klasser med samstart och lika många varv. Jag hoppas att detta kan förenkla samt avdramatisera klass-indelningen lite, samt hjälpa de klasser som är tomma. Jag kommer isåfall köra seniorklass men start med t.ex H30 och köra lika många varv som dom. Några mer detaljer än så vet jag inte än.

Så några långlopp och några crosscountry tävlingar siktar jag på att köra. Och massvis med hellasrundor! Vore kul att dra ihop ett gäng i tyresö också som jag flyttat till, vi får se. :) Visstja, och så har vi den där vätternrundan också, sub8 timmar är jag visst anmäld till i år igen. Det går som det går, förhoppningsvis får jag iallafall starta i år, mer än så kräver jag inte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en rolig runda..måste helt klart cyklas igen! /Rickard