måndag 3 december 2012

Så f-kin-j-vla kallt!

AAAH!! Jag är så jävla frusen. Och jag åkte ebolaexpress till jobbet. Stackars alla er satar som tog cykeln till jobbet imorse. Minus 15 grader är jag inte gjord för, eller iallafall inte förberedd för denna morgon.

Första morgonen att åka till jobbet från nya huset, jag började med rookie-misstaget och ställde mig på busshållplatsen som låg på fel sida av vägen. Så där stod jag glad och fin och tittade på när MIN buss stannade precis på andra sidan gatan och sen åkte iväg, innan jag förstod vad som hänt alltså. Sen blev jag lite sur, och var redan iskall. 20minuter till nästa buss i dåliga kläder är inte roligt. När den väl kommer så är den såklart iskall den med, och då det var isigt så fastnade den lite varstans på hållplatser och åkte långsamt, samt att det var djungelbussen vilket tillsammans betydde att den åkte 18minuter i fel riktning innan den åker in mot stan. Jag testar nog en annan buss imorrn.

Nu är jag här iallafall, helt förstörd av kylan. Man är inte lika macho i år jämfört med förra och förrförra vintern när det var arktisk vinter(vilket denna verkar kunna bli?). För exempelvis ett år sen exakt på dagen, drog vi ut på "Tour d'Ötzi XL" efter jobbet en fredag-lördag. 34mil runt mälaren, långa varvet, i minusgrader. 18 timmar tog det inkl mat och värmestopp, efter att man redan varit vaken i 15 timmar innan rundan och jobbat hela veckan. Idag kändes det ungefär lika kallt på bussen, som den rundan kändes, misären var(nästan) jämförbar.

Helt sjukt att jag faktiskt gjorde det där förra året, jag lär inte göra en repris i år. Men ett annat år kanske.

Min RR från förra året: http://stizze.blogspot.se/2011/12/rr-vintercykling-33mil-och-36h-utan.html

En kebaberia i strängnäs vid krogstängning

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där var en mysig runda. Jag vill nog inte göra om den, men roligt såhär i efterhand. :-)

//DT