måndag 17 december 2012

Nya batterier på ingång!

Nu har jag gett upp letandet efter mina batterier sedan flytten, de är spårlöst försvunna. Nån i flyttpersonalen måste sett nått attraktivt och inte kunnat hålla fingrarna i styr!

Nu väntar jag på en leverans från mamma, som åker förbi XXL och hämtar upp ett batteri till min kinesiska  magicshine-lampa! Hoppas den kan leverera ett par år till, detta blir dess tredje vinter. Lampa är ingen pinal jag vill lägga pengar på, tycker det enbart är fördelar med lite sämre lyse, än nån 2000 lumen makapär som förstör mysfaktorn och det roliga med överraskningarna av terrängen. En lampa på styret är mer än tillräckligt för vintercrossperioden!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är bara avis på min 2000lumare ;)


/// Ronnie

STIZZE sa...

Nä, jag tycker att de suger ganska hårt faktiskt, inget fel funktionsmässigt och så men onödigt ljusa. Jag gillar att cykla i en liten bubbla som det blir med magicshine 900lumen-lamporna.

2000-lumen är mer ett irritationsmoment, att ligga före någon med idiot-lampa i ryggen på än. Enda anledningen varför jag skulle kunna tänka mig BEHÖVA en sån lampa är att inte bli skuggad av någon som har en och ligger precis bakom i ryggen på mig.

En 900-lumen lampa kan inte lysa upp skuggan skapad av en 2000-lumen lampa.

Anonym sa...

Men OJ vad bitter och avundsjuk du lät med det svaret, haha. Ronnie jag tror också han är avundsjuk ;)//Kejrin

STIZZE sa...

Jaja, jag vet att jag glömmer skriva i en smile-gubbe ibland vilket får vissa av mina texter att framstå av en helt annan ton än hur jag menar dom.... :)

im working on it.