fredag 6 juli 2012

GoPro Hero2 HD kameran med till jobbet!

Igår fick jag lite tid över att köpa flashminne och styrstams-fäste till kameran som jag köpte för 2.5 vecka sen. Så igår laddade jag den men hann inte kolla så mkt med inställningarna mer än sätta den på full HD kvalité för filmning.

Imorse slängde jag på Racing Ralph däcken på kanttråds-hjulen för crossen och kameran på styret. Tog vanliga vändan genom hammarby sjöstad och sedan södra sidan av årstaviken till liljeholmen. Satte på full sprutt i backarna och rullade/bromsade i nedförsbackarna och på platten. Hann få panik-andning mer än en gång, hur otränad jag är på slog mig. Kvällens cykelcross-tävling kommer bli både spännande för hur jag hanterar ett tempo över tröskel, och för att det bara är så jävla spännande att köra cross!

Planen som ni säkert förstår är att filma kvällens rejs, men några vidare super-duper-vinklar och bästa inställningar på kameran förväntar jag mig inte. Detta är testrundan inför Mörksuggejakten i helgen, som jag också tänkt att delvis filma. Batteriet räcker bara 2h om jag räknar med att cykla en bit över 3h under mörksuggan.

Inga kommentarer: