måndag 16 juli 2012

Två rundor idag!

Idag blev det dubbelrundor. Men först mitt första besök hos kiropraktor någonsin. Jag har nämligen haft ont i ryggen i tre veckor nu, och det har jag normalt aldrig..

Jag fick hjälp att räta till bäckenbenet som var snett, nu går jag lite konstigt då jag inte är van att ha en normal kropp. Angående ryggen trodde han att det mer handlade om muskulaturen, brist på magträning och dålig stretching. Jag fick ett litet uppdrag med träning och stretchning, så får vi se vad som händer.

Sen till dagens första runda, en landsvägsrunda ut på djurgården. Zipparna på, glidar humöret för fullt och lite sprätt här-o-där. Trevlig runda, men jag ville inte bli sliten utan bara njuta.

Nu till kvällen åkte jag ut till sköndal för lite cykelcross-tävling. 3x3 varv på sköndal banan. Det blir totalt 30minuter intensiv hastighet, och faktiskt roligare än att köra TT eftersom man, trots att vi är få, får nån att jaga även fast man inte är lika snabba. Ett varv hänger man med, sen börjar man tappa och sen sliter man för att hålla personen i sikte, samt lära av vad man kan göra med terrängen. Kurvor. Backar. Trappor.

Det blev en ny GoPro video idag också, första gången med chest-mount. Jag tror inte att alla varv blev jättebra med vinkeln, vi får se!

Just nu sitter jag och slänger på lite musik på första videon jag spelade in på CX TT i Sköndal för typ 2 veckor sen. Efter det har jag även Mörksuggejakten på film och dagens träning på film.. Vi får se hur långt jag kommer med redigeringen. Förhoppningsvis orkar jag lära mig redigeringsprogrammen så om några videos kanske det blir lite roligare redigering. Just nu får jag kämpa för att få med musik och en hyfsad kvalité när jag kompilerar videon.

Inga kommentarer: