onsdag 19 juni 2013

Tävling på midsommar-morgonen!

Vi drar upp till orsa nu imorrn, eller rättare sagt skattungbyn där vi har och håller på att bygga stuga. För ett par år sedan vaknade jag förvånat upp i husvagnen vi har på tomten då detcyklade förbi massa fina cyklar utanför fönstret. Det visade sig att det fanns en tävling som hette orsabajk'en och som startar ca 300m från vår tomt.

Jag var såklart jättesugen på att köra men hade ingen cykel med mig. Året efter ville jag köra men jag kunde inte få med mig cykeln på något smidigt vis.

I år har vi detlite lättare då vi skaffat bil. Så jag ska köra orsabajk'en på midsommar-morgonen vid 10:00! T'ävlingsklass och längsta distansen på 25km blir det. Jag känner inte igen några namn utan det verkar vara lokala hjältar, troligen med en jävla massa krut i benen. Tidigare år så har jag kännt igen ett par snabba namn.

Det ska bli skitkul att cykla lite mountainbike och eventuellt hitta en grym slinga när man är på semester. Jag ska logga rundan med min garmin så jag kan köra den en annan gång också. Roligt vore även om jag kunde hitta någon där uppe som jag kunde cykla med när jag är uppe på besök i orsa/skattungbyn. Jag kan egentligen ta med både mountainbike eller landsvägscykeln.

Den där vägen genom ingels som vi alltid åker på vägen dit har lockat mig att cykla landsväg på i flera år nu...

Inga kommentarer: