lördag 19 juni 2010

Ny långtröja beställd, och en sväng förbi brölloppet..


Fick diverse presentkort på cykelspecialisten & tcm igår på min födelsedag, så idag var det god tid att åka och spendera! Jag provade min polisen cykel tröja på förmiddagen och den sitter bättre nu än den gjorde för 2 månader sen, känns som det är dags att skippa scott tröjan jag använt hittills och börja med gamla klubbtröjan istället! Eftersom jag nu har ett par riktigt schyssta byxor, två helt ok kortärmade tröjor känns det som en långärmad tröja är nästa steg. Därför beställde jag också en, det blev en Cannondale Factory Racing team tröja vilken matchar byxorna jag även fick lagom inför lida loop, även dom Cannondale Factory Racing ;) Skitsnygg är tröjan i alla fall, kommer inom nån vecka antar jag. Sen blir det nog även en kortärmad så småningom men jag börjar med denna. Jag kommer sannolikt köpa ett par nya cykelskor snart också, ska bara invänta löning och planera utgifterna lite först innan jag gör nått förhastat. =)

Blev en liten runda förbi slottet i gamla stan också efter jag varit på cykelspecialisten. Jag tog mig ~50m ifrån hörnet där de svänger ut från slottet, utan att trängas så mycket. Hade kunnat komma riktigt nära om jag velat, men ville inte in där och böka med cykeln. Är inte så intresserad heller för den delen, var mest en kul grej att åka förbi när man ändå var inne och cyklade i stan!

Imorrn ska jag ut till Lida och cykla med Ronnie. Vi ska försöka åka in på loop 2 då denna var mest teknisk, och 2.2mil vilket är ganska lagom för en runda.

Funderar på vad man kan ställa upp i för tävling här näst.. Hammarby Hill XC den 18 september lockar ju, 4 eller 6 mil, kanske klarar av 6 då.. Men 4.5 på Lida Loop förra helgen var verkligen precis på gränsen av för mycket, det fanns ingen chans alls att jag hade klarat av ytterliggare 2 mil då. Men med 3 månader till att träna kanske gör susen.. hmm hmm.. Hur som helst vore det roligt med någon annan tävling innan dess också, nått att se fram emot..

1 kommentar:

kejrin sa...

Du klarar allt du tar dig för, PUSS