tisdag 18 september 2012

Det här dököttet läker långsamt..

Jag mår bättre, men bra är jag inte än. Att det skulle ta så här lång tid hade jag inte riktigt räknat med. Även om jag läst 2-3 månader för nyckelbensfrakturer och symptom på hjärnskakning i över ett år efter olyckan. Min läkare sa att jag mycket väl kan behöva längre sjukskrivning än 28 dar, vilket jag verkligen inte hoppas.. Jag vill tillbaks till livet igen på alla sätt och vis, detta suger. Med det sagt uppskattar jag verkligen att jag lugnt kan låta kroppen läka och inte stressa tillbaks. Det sista jag vill är att få permanenta skador i huvet.

Kroppen börjar ge lite vika för benbrotten nu, igår låg jag för första gången på höger sida i sängen, ungefär i 30sekunder innan det blev olidligt. När jag lunchade med Ronnie idag så kände jag av huvudet p.g.a den höga ljudnivån på lunchstället. Det är en vecka kvar på sjukskrivningen så jag har fortfarande tid att vila och läka mer. Hoppas det räcker. Det visar sig snabbt när jag är tillbaks på kontoret.

Här hemma spenderar jag dagarna med att glo på tv, glo på hemnet och svara i telefon från mäklare vars hus de säljer vi har varit på visning hos. I söndags skjutsade pappa runt mig och karin och vi tittade på ett helt gäng hus i tyresö, lindalen, hanviken, trollbäcken området. Vi har även tittat på en tomt som vi är intresserade av, och att då bygga ett Älvsbyhus, Smålandshus eller dylik "lågprisare". Med billigaste tomt på 1'800'000kr blir det inte billigt oavsett. Men tittar man på hus för runt 3'500'000kr får man inte mycket för pengarna heller, och de flesta kräver renoveringar på flera hundra tusen kronor.

Just nu väntar vi offerter på markentreprenad, myndighetsavgifter, grund med hus som är nyckelklart på totalentreprenad. Visar den offerten på ett för högt pris kommer vi nog lägga bud på ett hus i trollbäcken som vi tycker om, det tråkiga är alla renoveringar man behöver göra på äldre hus. Vi är inga miljonärer(eller jo förresten, jag är ju faktiskt det med min kontantinsats..) jag och Karin.

I helgen är vi hundvakt och barnvakt ute i tyresö. Förutom det jag nämnt ovan så försöker jag vila så mycket som möjligt.

Bland träden på andra sidan poolen skulle vi vilja ställa upp en 1.5 plans villa på 150 kvm
Kanske detta, Älvsbyhus Höner?


Eller detta?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig! Verkar jobbigt det där... :-(

//DT

STIZZE sa...

Inte olidligt, men vore ju trevligt att bli 100% och kunna jobba, cykla och träna igen. Och som sagt sluta oroa mig för att huvet ska få permanenta skador.

Funderar på att besöka gubbcrossen på gubbängen på söndag om jag kan!

Eskil sa...

På de där tvu husen skulle det sitta en BIG ASS takkupa på ca 5 meter. Vi har liknande hus som saknade kupa. VI slog upp en feting på 5m och det blev så bra!

Krya på dig!

/Eskil

STIZZE sa...

Det blir nog tyvärr för dyrt så, vi är nog uppe i 4 millar utan det :) Ovanvåningen blir 2 sovrum för framtida barn, en liten toa, en liten klädkammare och en pytteliten tv-hörna

Anonym sa...

Krya på dig Stizze! Kul om du dyker upp på söndag.

//Bruce

CStenbeck sa...

Krya på dig!