måndag 3 september 2012

Skadad...

Järvsö var lyckad, till en start. Vi hade skitkul utan incidenter, jag hade som värst medvetet bromsat och lagt cykeln i marken stillaståendes, så det var långt ifrån skador och elände. Men så var vi ute i hoppbacken där jag inte ville cykla i fredags, det kändes lite riskabelt helt enkelt. Jag fick för mig att jag skulle vilja ta hela backen en gång, så jag körde men misslyckandes två gånger då jag fegade ur innan ett hopp båda gångerna. Den tredje gången körde jag hoppet och i luften kände jag att framhjulet kom för långt fram och att det nog skulle gå illa. Sen minns jag inget mer. Man har ca 5m flyglängd i hoppet, tror jag fick med Fredrik med filmning på sidan utav det tidigare under dagen.

Jag var sannolikt avtuppad några minuter i skogen tills jag fick hjälp. Jag fick åka fyrhjuling ner och sen till akuten i ljusdal, för att bli vidareskickad till akuten i hudiksvall med ambulans. Jag hade ont lite överallt, axel, revben, nacke, rygg, höft, huvud. Efter en hel del röntgen så fick vi veta att inget var fel på skelettet i nacke eller rygg, heller inga invändiga skador i huvet. Men jag hade en hjärnskakning då legat avtuppad, mått illa och har märken i huvet från hjälmen. Revbenen var dock av och nyckelbenet helt av, inget allvarligt men ont gör det.

Nu i efterhand har jag ont överallt, kan inte ta mig upp från sängen eller soffan själv. Nacken värker, bäckenbenet värker, lika så huvudet och de delar jag brutit.

Det blir att vila nu, den här invalidon kommer nog inte få köra så mkt cross säsong i år heller. Inte i god form iallafall.

Jag har en hel del videos från helgen där uppe med gopro kameran på styret, hoppas jag kan få upp nått ballt så småningom!

6 kommentarer:

PinHead sa...

Aj aj, låter inte så kul med både nyckelben och revben. Du lär iaf få tid att redigera filmer under några månader framöver. Hade du kameran på dig vid landningen?

Hasse sa...

Men fy fan, det gör ont i hela kroppen bara jag läser det.
Krya på dig!

johan-blackplanet sa...

Krypa på dig. Du får äta pommes mojo på kompiscrossen. O en annan belgare.

Anonym sa...

Men bajs, vad illa.. Krya på dig!!

Hade de ingen helikopter btw?

//Bruce

Anonym sa...

Nej men usch vad tråkigt! Du har inte haft någon tur i år. :-(

Krya på dig!

/DT

Helena sa...

Men fy:( krya på dig