söndag 22 januari 2012

4h distans i snöslask och snöfall

Det blev strax över 4h för mig att ta mig runt hbb - älta - tyresö - vendelsö - brandbergen - dalarövägen  - årsta havsbad - västerhaninge - dalarövägen - vega - länna - trångsund - sköndal - pungbinan - hammarbyhöjden - hbb. Jag valde cykelvägar och trottoarer överallt där jag kunde och det inte var rent livsfarligt, vilket det var på ett par gånger. Snitthastigheten var nog inget att hurra för därefter, men sen var det distans också, ensam i snö, slask och vind. Ett par arga bilister stötte man på också, som vanligt, men även ett par som gjorde riktigt bra omkörningar som jag passade på att vinka/tacka till.

Det var rätt skönt att köra distans själv, det var lite mer än ett år sen jag körde distans så här länge själv sist om jag minns rätt. Det var kallt om baken idag då jag inte har stänkskärmar och det var rätt slaskigt och blött på de flesta ställen jag körde.

Börjar med turen ut mot VuÄlta där jag missade att få med skylten med typ 1m

Här har vi vendelsö och norrby på andra sidan stora vägen, dvs till höger om bilden.


Här har vi definitivt dalarövägen

En tvärväg på dalarövägen 200m från avfarten mot årsta havsbad

Påväg mot årsta havsbad

Fortfarande inte framme, den här vägen är alltid längre än jag minns den
 Framme, jag vann skyltspurten även fast jag stannade och tog en bild!

På vägen tillbaka, här har jag kört genom årsta havsbad, svängt upp mot västerhaninge, passerat och tagit den lååååånga tråkiga vägen som korsar motorvägen och står här vid korsningen på dalarövägen där man svänger in på årsta havsbad igen..

Sista bilden.. Jag hade ätit 3 tunna mackor med smör på som frukost och bara vatten på rundan, fick hunger-ont i magen efter en timme.. och sen var det bara tre kvar. Sista timmen orkade jag inte ta några bilder..

Inga kommentarer: