söndag 22 januari 2012

Bilder på SuperX'en och Scalpelen!

Idag spammar jag verkligen bloggen med SuperX och Zipp-grejer.. jag fortsätter på samma spår nu. En polare kom över och tog några bilder med sin kamera innan vi drog iväg. Och jag kom på att jag heller inte fotograferat Scalpelen med nya ramen, så jag passade på med det med!

Från sidan med korrekt vinkel på vevarm, rätt växel i, horisontell sadelvinkel, inga flaskhållare på crossramen. Det enda man får klaga på, är väl landsvägsdäck på en cykelcross... Och möjligtvis en okapat gaffelrör. Men jag hade tänkt att få cykeln såld när jag tröttnar på den så det lär den ju inte bli heller. =)

Snett från sidan. Om nån vecka har jag nya dekaler, det blir svarta både fram och bak.

Snett bakifrån

SRAM Red Green versionen..

Zipparna passar väldigt bra på cykeln, jag är nöjd! Flera tycker att jag ska köra hjulen på crosstävlingarna också. Det kanske blir så. Men BARA tävlingar isåfall.

SuperX !

Jag ska korta ner vajrarna lite, som ni ser skaver de i kanten vid gaffeln, inte bra.. Men när jag byter styrstam så lär det bli bättre, så jag har avvaktat med just det och satt eltejp där som skydd så länge.

Jag har ju faktiskt inga schyssta bilder på nya Scalpelen heller, så jag passade på att fotografera den med!

Det är ramen som är ny, resten är samma som jag körde med 2011. Sadeln ska reklameras, "tyget" sprack redan efter 1v cykling, och sen lossnade det ordentligt i toppen också efter 2månaders cykling. Riktigt dålig kvalité då inget utav dom hände vid vurpor eller dylikt.

Cykeln bakifrån. Det blir mycket sannolikt nya tävlingshjul till sommaren dock. Crossmax SLR som tål lite, eller något annat som är lättare.

Cannondale / Lefty

Så fick hojarna synas lite tillsammans också.

Familjen..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hörru, fick inte den stackars fulcrossen vara med på bild?

//Bruce

STIZZE sa...

Nä, den stackarn används och är skitig ;)

jens sa...

måste fått ett måndagsexemplar av sadeln, min har hållt 3 år på mtb:n, 2 år på racern. i o för sig har jag skinnversionen då