måndag 6 juni 2011

Dagens cykling och händelser

Idag drog jag och Tobbe ut på en landsvägsrunda i rätt soft tempo. Visst fick benen jobba lite, det kändes att gå i trappor efteråt, men det fanns absolut både hjärna, hjärta och ben för att ha ökat tempot. Men som vanligt softar jag lite till knäts ära. Det börjar kännas bättre med knät faktiskt, jag har lite förhoppningar inför helgens Lida Loop.

Jag och tobbe körde "min" vanliga runda ut till västerhaninge via dalarövägen och årsta havsbad. Jag var lite sugen på att inkludera hela dalarövägen ut vilket hade blivit 32km till, men så blev inte fallet. En annan gång!

Efter ca 80km i sadeln åkte jag ner till Zeeside och tog en burgare och en Red Seal Ale, söt smaskig öl som är perfekt efter en cykeltur i värmen.

Efter en dusch mötte jag upp en polare varpå vi åkte vidare ut till hässelby slott vid Johannelund. Där tittade vi på min polares gamla jobbarkamrat som numera försörjer sig på ett cirkusnummer och turnerar världen. De var specialiserade på jonglering och trampets, och hade många egna varianter på detta i kombination. De spelade även karaktärer och hade mycket humor med i sin show, riktigt underhållande! Magmanus heter dom, var i Kosovo igår, Sverige idag och Spanien imorgon.

Efter denna underhållning tog vi oss till medborgarplatsen där en gemensam kamrat lirade med sitt band på torget, med några öl på uteserverngarna där i kombination var det riktigt härligt. Många nya låtar hade han, alltid kul att höra.

Efter spelningen drog vi till kungsträdgården och provade lite mat, tog ett par öl och socialiserade med fler vänner. Sen var det dags att åka hem då jag jobbar imorrn. Och jag ska även infinna mig hos läkaren imorgon för en till undersökning av knät.

Imorgon skall jag även hämta min nya Cannondale kostym, och om jag har tur så dyker leftyn upp och har jag ännu mer tur hinner Jonas montera ihop den så jag kan får köra mountainbike på tisdagsturen!

Inga kommentarer: