tisdag 30 oktober 2012

Första rundan på två månader!

Igår var jag och Johan ute och snurrade, jag kände mig ändå i förhållandevis bra form för att inte ha rört cykeln på 2 månader. Men sen cyklade vi inte så hårt och Johan pressade inte upp tempot direkt. Jag låg och malde på strax under min tröskel, kände hur halsen brännde ett par gånger som den bara kan göra när man inte tränat på 2 veckor. Den känslan brukar dock försvinna efter 2-3 träningar.

Vi körde upp vid hästhagen och ut mot saltis och in vid erstavik. Regnet slog ner och det blåste utav bara helvete, för att inte anstränga mig för hårt i det helt värdelösa vädret svängde vi mot äventyrsbanan när vi var vid bommarna i älta. Vid äventyrsbanan korsade vi vägen men tog höger i riktning mot hellasgården istället för flaten, efter hellasgården rullade vi asfalt hem. Det blev en alldeles lagom runda för mig, jag funderar på att köra ikväll igen men vi får se. Det kändes riktigt riktigt bra att komma igång igen, och efter jag kom hem kändes det som om jag cyklat i 3-4h och inte 1.5h som vi var ute. Tur att jag fick köpa en grönt matchande "ass saver" på krita på Specialized Concept Store innan vi drog iväg, lätt, praktisk och fungerande stänkskärm som kopplas direkt på railsen under sadeln.

Nu är jag igång igen, hoppas att vi kan få lite mysväder nu också så jag kan få njuta på riktigt!

Dagens vapen, numera inte lika ren och fin....
Dagens farbror..



































Dagens gubbe...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gött att du är ute och rullar igen! Körde själv min första mtb tur i dag efter ett handledsbrott. Blivit en del cross fram tills nu. Kanske ses på fulcrossrunda nån tisdag framöver om jag vågar dyka upp igen:).

/björnsitsen

John sa...

Roligt att höra att du cyklar igen! Följer din blogg tämligen frekvent. Vet hur det kan kännas då jag själv haft oturen att vara skadad lite då och då. Blivit påkörd samt överkörd ett par gånger dessvärre.
/John - numera återställd :-)