tisdag 10 maj 2011

Ibuprofen och landsvägstankar

Jag sitter och sippar på mitt glas med ibuprofen i brusform. Knät värker men känns bättre ikväll än det gjort tidigare dar, lite hopp finns för helgens Långa Billingeracet i Skövde. Men har jag ont på söndag, kör jag inte. Tanken är att jag och Karin ska åka husbil med mina föräldrar på en minisemester i helgen med avslut på tävlingen.

Förutom knäont och ångest för att det inte ska hinna bli bra innan tävlingen så är det landsvägscyklar som snurrar runt i mitt huvet. Jag är, som nog märkts flera gånger om, exalterad över nya SuperSix EVO. Ramen är förbannat läcker i alla lackeringar den presterats hittills, tyvärr så tror jag dock inte att jag har råd med SRAM Red komponenter till en landsvägscykel. Helst hade jag velat ha en SuperSix EVO med 105 komponenter och komplettera med Dura Ace-hjul som Johan A gjorde med sin Caad10:a. Om ramen kommer i en sådan version är inte klart, men jag hoppas det och en liten chans finns ju då SuperSix 2011 kom i 105 version.


SuperSix EVO finns nu även på Cannondales hemsida

2 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Jag är toknöjd med min CAAD10. Finhjulen blev som grädde på moset. Bättre att lägga ner lite deg på sådana istället för några växelreglage som väger 30gr mindre.

STIZZE sa...

Mm, det är så jag tänker/tycker också. Komponenter som fungerar gör inte världens skillnad, men en ram man litar på och ett par lätta/rejäla hjul känns mer värt. Det är lite vuxenpoäng faktiskt, eller?