måndag 9 maj 2011

Knäont..

Knät är inte bra, det är nånting med crossens sittställning som är rejält knas. Nu gäller det bara att vila denna vecka och hoppas jag hinner bli bra innan helgen då jag ska köra årets första deltävling i långloppscupen.

Jag talade med redaktören för tidningen jag fotades för och kom överens om att inte släppa några bilder förrens tidningen publiceras den 24/5. Jag förväntar mig dock artikeln och bilden skickad till mig redan imorgon för godkännande.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips när det gäller knän (och vilka andra leder som helst) är att hålla dem varma och undvika vinddrag. Jag kör året runt med knickers, det gillar knäna. Knäskydd värmer också fint.

Du kanske har byggt muskler lite för snabbt så inte leder och sånt hunnit med?

/Fredde

STIZZE sa...

Ja det kanske inte är så dumt att skaffa knickers, men det löser nog inte grundproblemet som troligen har med crossen att göra eftersom det är den jag får ont utav

Anonym sa...

Kan ju mycket väl vara skon eller sadel som behöver justeras lite! :)

/Fredde

STIZZE sa...

Skon är densamma jag använde till mountainbiken så den borde vara ok, däremot har jag suttit lite högre på crossen. Jag sänkte sadeln när det började göra ont på crossrundan i helgen, men jag vet ju inte om det löste problemet förrens jag mår bra i knät igen och kan prova =)

Men jag ska nog köpa knickers som du sa, det kan va bra att göra så mycket jag kan för knät nu när det börjat strula, oavsett om jag får till sittställning etc på cyklarna. Jag lär vara överkänslig just nu.

Anonym sa...

Med "skon" menade jag "inställningen av klossen" :)

Är det samma q-faktor och samma pedaler och du inte har några problem på mtb'n även efter lika lång tid i sadeln så kan man ju misstänka sadel-inställningen.

/Fredde