tisdag 24 maj 2011

Tisdagscross och inge knävärk än

Cykelsuget är ENORMT just nu. Snacka om att den här grabben är taggad på att trampa. Så jag provade en crossrunda idag med Johan och Johan. Gubbtempo var önskat från alla håll och det höll vi, men jag var tvungen att sprätta i ett par backar för att inte sprängas av längtan.

Turen tog vi runt erstavik med en liten vistelse på sörmlandsleden, sen ut mot tyresö och svänga in på kyrkogården storkällan i älta. Sen vidare förbi in vid flaten och runt sjön, korsa tyresövägen och in i skogen vid de långa broarna över ältasjön. Därifrån satte vi sikta hemåt på grusvägarna, jag hoppade av vid skjutbanan och tog mig ner på asfalten och cyklade asfalt resterande del hem för att spara på knät.

Knät kändes kanon, helt perfekt, inga känningar ihuvudtaget. Men och andra sidan belastades det inte mycket heller förutom någon enstaka backe där jag drog på. Jag försökte ligga på hög kadens generellt och köra lugnt.

Imorgon blir det doktorn oavsett, hoppas på lite anti inflammatoriskt och sen fortsätta smygköra igång om de inte ger order om något helt annat.

De tre stegen

1. Cykla lite med trevligt folk

2. Putsa och parkera skönheten i spotlighten
3. Drick öl, njut.
Livet är grymt bra just nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som hur livet skall vara , måste se till att jag själv kommer in i samma mönster. Med jobb/barn/familj så är det inte alltid lätt men man kan alltid ha något att sikta på.

/Edfors

STIZZE sa...

Nån kväll måste du kunna gå dedikera till eget intresse, då blir du en gladare pappa/'man/människa, ochvdet vinner ju alla på :) gogo!