onsdag 1 augusti 2012

Cykel + ANNAT

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade, kan man säga. Men cyklat har jag gjort.

Jag har dock förra veckan fiskat en hel del mer, då vi var i vemdalen på fiskeresa. Blev dock 50km i otrolig kuperad terräng, två rundor som blev en, började båda med kilometers-stigningar på grusväg.

Skulle kört engelbreksturen men vi var tvungen att ställa in det, jag skulle komma hem lite väl sent och sen gick min bror och draggade benet i gruset och fläkte upp hela framsida vad. Så utan skjuts och strul kring arrangemanget fick vi stå över den här gången. Jag siktar dock på cykelvasan nästa helg.

Annas är det semester för fulla muggar här. Sista veckan är jag dock inne på.

Igår blev mina CX-tuber färdiglimmade så jag tänkte testa dom idag. Det gick sådär, karvade av framdäcket i en uppförsbacke. Antingen har jag missat nått med hur tjocka lagrena lim skulle va, eller så behövs det där tumma tygbandet i mitten ändå. Med zipp skulle det inte behövas hörde jag, men kanske behövs ändå..

Efter den lilla olyckan som inte var så farlig alls cyklade jag asfalt och skippade tvära kurvor etc. Stannade förbi hos föräldrarnas villa i älta och käkade en macka med mormor + man som är husvakter under semestern.

Efter ett tag cyklade jag hemåt igen via skarpnäck i ett rejält tempo och händerna i bocken. Tog en vända upp för hammarbybacken på baksidan och två vändor på framsidan med crossen. Det är fan inte lätt med den utväxlingen och klena ben, men det går på gnällen. En fjärde gång och på framsidan hade inte varit möjligt utan pause mitt i.

Sen åkte jag hem, har bytt pedaler på vintercrossen till plattisar då en polare och jag ska ut och hoja ikväll om nån timme igen. Han ska få prova på cykling, jag har inte riktigt bestämt mig om vi ska köra CX eller om jag ska slänga på 23mm däcken på vintercrossen och dra iväg honom på en asfaltsrunda istället.

Dubbelpass idag, och andra passet blir nog lite distanstempo där jag drar hela varvet i lågt tempo. Mina energinivåer är dock otroligt låga just nu så en väggning är inte långt bort oavsett tempo.


Inga kommentarer: