fredag 19 november 2010

Cykelspecialisten hjälper till!


Jag måste glatt meddela att CYKELSPECIALISTEN i Stockholm har visat stor medmänsklighet, kontaktat mig och valt att hjälpa mig en bit på vägen vid köp av ny cykel ifall scalpelen inte kommer tillbaka i gott skick!

Sen dag ett har jag varit toknöjd med den här cykelaffären. Bra hjälp och råd när jag först var spekulant, otrolig tålamod när jag gång på gång besökte affären och spanade på cyklar, jag kände mig aldrig tvingad till en affär utan fick bara hjälp med allt jag undrade och mer därtill. Sen gick beställningen smidigt, cykeln kom som det var tänkt och monterades startklar samma dag, när avbetalningen strulade p.g.a nya kassalagar valde de att släppa cykeln till mig ändå även fast bara handpenning var betald, otroligt bara det. Och de strul jag haft med cykeln, löste de samma dag jag lämna in den, riktning av hjul, växelöra-strul från cannondales sida gjorde de en specialiare för att lösa snabbt åt mig. När jag var ute efter en cyclocross och bestämt mig för en cannondale var det inget snack om vilken butik jag ville köpa utav. Som vanligt fick jag grym hjälp att få rätt storlek, byte av styrstam och massvis med tester för att få allt rätt för min kropp. Och nu, när det värsta som kunde hända har hänt, då vill dom hjälpa till att få upp mig på bana igen med cyklandet, jag är oerhört glad och nöjd med deras insats.

Nej nu jävlar, den här jävla cykelstölden ska inte ensRUBBA min motivation och målet att få prova på att tävla för första gången säsongen 2011.

Och jag måste än en gång tacka alla för er hjälp i happymtb-tråden, ni som spridit ryktet via cykelklubbarnas forum, facebook med blåslampa och djungeltrumma. Ni har visat vilket otroligt stark cykelcommunity vi har här i sverige och hur folk engagerar sig och bryr sig om varandras intresse. Jag hoppas att varenda kotte i happy-tråden m.fl. tar åt sig för det är er jag pratar om!

Och tack så jävla mycket cykelspecialisten för att ni är stockholms bästa cykelaffär.
http://www.cykelspecialisten.com/

Inga kommentarer: