onsdag 14 juli 2010

Tisdagsrajd & Scalpelen på väg!

Igår var det tisdagsrajd! Jag hade tänkt åka men eftersom jag har semester har jag noll koll på klockan. 18:26 tog jag en titt på uret, vilken lika gärna hade kunnat visa 14:26 i min värld, och fick då "lite" bråttom. Karin fixade camelbaken hastigt och jag slängde på mig klädern och drog iväg! Jag hann med utan några större konstigheter. Anders var på plats med sin skadade vad och det gick bra för honom att cykla hela rajden vilket var roligt att se. Hade jag själv haft det där såret hade jag nog varit lite mesigare, men det är väl cykelsuget som är stort. =)

Rajden var skön men kanske lite långsam bitvis, jag är inte van med att kunna mata på hela rajden utan att komma efter. Det var mycket nya roliga vägval idag då jag åkte med en guide som jag inte åkt med tidigare, kommer inte ihåg vad han heter men gissar på Johnny? Speciellt vägen tillbaks i Sickla skiftet uppskattades. Den där lilla passagen i "djungeln" på slutet är så grym, världens flow och grenarna hänger över vägen på ett ballt sätt, känns inte som man är i Sverige på den där lilla biten.

Sen på afterbiken vid Göteborg, där två st goda Samuel Adams Boston Lager gick ner, meddelade Patrik, som är säljare hos cykelspecialisten, att han hade goda nyheter! Först tänkte jag på Scalpelen, men ville inte bli besviken så jag släppte tanken direkt och frågade om tröjan hade kommit.
"Eh, ja.. den också" blev svaret. Lite halvt i chocktillstånd förstod jag vad det betydde! "Cykeln kan dyka upp vilken dag som helst, eventuellt imorgon". Helt galet! Cykeln levereras alltså nästan i tid ändå! Hur kul som helst. =)

Nu är det torsdagsrajd som är nästa officiella runda, Karin går dock modell i Kungsträdgården kl 17:00 så jag tvivlar på att jag hinner hem och ut på det men det finns ju en chans.. Har jag tur kanske jag kan cykla ifatt dom annars. Men jag vart Ronnie tog vägen igår, han skulle med på tisdagen snackade vi om sist när jag ringde i fredags. Antar att han glömde, ska ringa och kolla läget senare idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

På Scalpelfronten intet nytt?
Mvh Lars

STIZZE sa...

Väntar på en XTR framväxel bara, cykeln har stått och väntat på cykelspecialistens verkstad i två dar nu.. =) Den BORDE komma imorgon, då den beställdes i onsdags, hoppas hoppas... Patrik skulle skruva ihop den samma dag växeln kom iallafall! ... Jag återkommer om saken!