fredag 23 juli 2010

Torsdagsrajd

Rajd igen på en torsdag. Vi körde en sväng i björkhagen och på flera stigar jag inte åkt innan. Stigvalen var bra men det gick lite långsamt imellanåt och köbildningen var då lite tråkig. Men jag var lite förvånad att jag inte var piggare efter gårdagens vilodag, tycker nästan att jag borde kunna hålla fullt ös, dvs hänga med i gruppens maxtempo, hela rundan med det här gänget men vissa etapper fick jag släppa tillbaks lite och rulla för att mjölksyran skulle lägga sig. Jag har följt tour de france lite då och då senaste två veckorna, en sak som de sa där angående vilodagar var att man kan känna sig "ännu" tröttare efter en vilodag jämfört med ingen vilodag, att man ofta behöver två eller fler för att återhämta sig när kroppen verkligen behöver det. Det kan nog stämma, och jag tror jag kände av det fenomenet lite idag med, men det kan ha vart en placebo effekt också bara för att jag hade hört det innan ;)

Men jag ska inte klaga, jag var inte förstörd eller nått utan hade bara förväntat mig lite mer av benen efter vilodagen. Avslutande med en öl på göteborg, ja det fick räcka med en öl.. Även fast jag va kvar till 22:30. Christer från happy fick man prata med lite, han verkar riktigt trevlig. Berättade om "SBR", en etapp tävling om tre etapper, där varje etapp endast är ca tre minuter lång. Den skall hållas i Gömmaren och etapperna har olika kvalitéer av svårighet. Både tekniskt nedåt, flowigt på flacken och en mördarbacke uppför. Konceptet låter roligt men knappast nånting jag har en chans att briljera med. Men det kan nog bli att man ställer upp, jag inväntar en banvisning och mer info vilket skulle dyka upp på happy. I september nån gång skulle den hållas!



Nått annat jag såg idag var stora reklambanderoller för Hammarby Hill XC som är uppsatta i skogen i Sickla Skiftet. Denna tävling måste jag ställa upp i! Och det vore roligt ifall man kunde hitta banan de tänkt sig så man kan fuskträna när man bör ett stenkast därifrån! Tävlingen är den 18 september.

Inga kommentarer: