fredag 3 december 2010

Cannondales Sve/Nor säljare hjälper till!

Jag är så glad att jag får sånt stöd och hjälp från massvis med människor från alla håll och kanter i jakten på att få Scalpelen tillbaks. Det senaste på hjälpkontot kommer från Cannondales officiella svenska säljare Per Dalen. Se bara:

Hej,
Jag är säljare för Cannondale i Sverige och Norge. Tråkigt att din cykel blev stulen Stizze.

Jag har skickat ett mail till alla Cannondals's återförsäljare i Sverige och Norge med önskan om att dom kontaktar mig om dom får in en motsvarande cykel till reperation etc för koll av ramnummer.

Jag har också skrivit att cykeln är stulen i våra interna system på din ersättningsram vilket gör att cykeln förlorar alla garantier från oss.

Jag kontaktar Cykelspecialisten om något av detta ger resultat.

Mvh
Per Dalen
Cannondale SVE/NOR
Cycling Sports Group Europe BV.

Detta bevisar återigen att Cannondale är värda att investera sina cykelpengar i.

4 kommentarer:

Anonym sa...

bra gjort av dom iaf!!

Bara hoppas att ngn lämnar in den på service eller ngt hos ngn auktoriserad handlare nu då...

Men jag tror den står i ngt förråd nu ändå, och kansek kommer ut i sommar i tron om att den är bortglömd....

Mick sa...

Såna här gånger visar det sig nog vilka försäljare, importörer som bryr sig om sina kunder! Det lönar nog sig för det mesta att köpa kvalitet! Roligt att höra att så många bryr sig.

Anonym sa...

Cannondale är grymma. Jag köpte en Flash F1 i augusti. Efter några träningspass och 2 tävlingar så börjar lacken släppa vid fästet till bakhjulet. Ett rätt utsatt ställe om man byter hjul på ett slarvigt vis. Inget snack från Cannondale, en ny ram anländer till mig kring jul.

//Eskil

STIZZE sa...

@Anonym, ja mycket bra gjort.

@Mick, precis. Känns som om de här extra tusenlapparna är värda rätt mkt med tanke på all hjälp jag faktiskt fått/får av både cannondale och cykelspecialisten.

@Eskil, det är ju trist att färgen släpper direkt, men bra att dom inte tjafsar angående garantin. Där verkar cannondale faktiskt va RIKTIGT schyssta och vilja ha 100% nöjda kunder. Återigen, känns som ett cykelmärke värt att investera i.