tisdag 21 december 2010

Svensk trupp till Cyclocross VM i januari

PRESSMEDDELANDE:
Cyclo-Cross-landslaget till VM spikas efter andra dubbelmötet i Skåne.
”Det är klart att vi skall sända ett landslag till VM i Cyclo-cross i januari” meddelar Cykelförbundets sportchef Madeleine Lindberg Wall idag.


Det blir ett landslag som skall representera Sverige vid Världsmästerskapen i Cyclo-cross. Tävlingarna avgörs i tyska St. Wendel sista veckoslutet i januari. Tillsammans med Mathias Karlsson tar Madeleine Lindberg ut en slutgiltig landslagstrupp på 5-6 åkare. Truppen spikas efter de två avslutande deltävlingarna i Merida-Northwave CX-cup 2010 som körs i Södra Sandby och Lund.


”Många starka kandidater har kommit fram i CX-Cupen och vi tar tillfället i akt och använder tävlingarna den 8 och 9 januari för att fastställa truppen. Målsättningen är att ta ut en bred trupp i den bemärkelsen att vi vill få med alla kategorier, dvs. herrar, -elit, -U23, -junior och damer” berättar Mathias Karlsson.

Läs mer: http://www.cyclesport.se/nyheter.asp?lang=sve&newsid=13908&kat=&katnamn=Senaste

Det här kommer bli skitkul att följa, då kommer dom troligen få fajtas mot min favorit Jeremy Powers om han själv är uttagen, det vet jag ju faktiskt inget om men med tanke på att han vann USGP och endast(tror jag) förloradee "usa mästerskapet" p.g.a cykelproblem vid krasch, då finns det ju en stor chans! :)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Inget om inlägget du skrev, men tack för en bra blogg! :)

STIZZE sa...

@Adam, fan va kul att den uppskattas, tack själv att du läser och meddelar att du gillart! ;)

Unknown sa...

Nemas problemas och God Jul! :)

STIZZE sa...

@Adam, god jul på're! :)