onsdag 22 december 2010

Monarken har kommit!

Den står och STIRRAR på mig i receptionen på jobbet.. längtar tills jag får åka hem(och julhandla) och sen få packa upp och montera den!


(HAND)MADE IN SWEDEN

4 kommentarer:

Sara H sa...

Hej hej! Hittade din blogg på Happy. Har lite frågor till dig :-)

Har du cyklat någonting innan du började nu i våras? Om inte; vad fick dig att börja med just cykling?
Vilken klass ska du tävla i nästa år?
Vad jobbar du med?
Du har väl en flickvän? Cyklar hon också?

Vi ses på cykelstigarna till sommaren :-)

Ha det bäst!

/Sara

STIZZE sa...

@Sara, kul att du hittade hit, fråga på bara!

Jag cyklade kanske 3-4 tävlingar och ungefär lika många "träningar" när jag va 13-14 år, cyklingen var mest brorsans intresse på den tiden då han var en lovande cyklist, en av de bättre i sverige, sponsrad till sveriges genom tiderna bästa mountainbikecyklist Fredrik Kessiakoff.. så nånstans hoppas jag att jag har samma gener som han för sporten. :) Sen dess har jag inte cyklat nånting alls, slutade även med hockeyn(där vi elitsatsade) när jag va 15 och har inte gjort nått fysiskt alls sen dess.

Jag började cykla igen i våras, jag vägrar tro att det är försent att börja!

Det var mitt eget intresse att börja redan förra sommaren/hösten, men då jag inte visste vart jag skulle börja, inte kände någon som cyklade, inte riktigt va sugen på att cykla i klubb.. så blev det bara någon enstaka runda ensam på ~60 minuter i drägligt tempo och tråkiga stigar. Men förra vintern/våren frågade brorsan om jag ville börja cykla med honom en gång i veckan, så i maj började vi cykla en gång i veckan. Jag fick dock mer och mer sug och började åka ut ensam och cykla. Tillslut tipsades jag av en pendlare på jobbet om happy och hitta in där. Började bli aktiv på forumet, upptäckte olika rajds, hakade på min nu närmsta cykelpolare Anders(stereo på happy) och hans brorsa på min första rajd, blev totalkränkt och förnedrad men hade skitkul.. :) Sen fortsatte det så och antalet turer eskalerade bara och allt blev bara roligare och roligare. :)

Jag är inte säker på vilken klass det blir, sport, motion, elit eller senior har jag att välja på, det spelar mig egentligen ingen större roll. Men det är nog sport/motion jag hör hemma i ren fysiskt sätt. Problemet är att jag inte vill fastna i flaskhalsarna som uppstår i skogen med motionärerna, jag har min styrka i skogen och min svaghet på grusvägar.

Jag har flickvän men hon cyklar inte, hon är gammal dansare men har inte ens tid med det iochmed plugg. Eller ja, hon har ju faktiskt varit med på en cykeltur runt milspåret i hellas, det va grymt roligt och finnas bloggat om här: http://stizze.blogspot.com/2010/07/fyra-rundor-att-beratta-om.html Hon va förståerligt ordentligt grinig på slutet när energin tog slut. ;) Men jävligt duktig tycker jag nog att hon va ändå. Jag tror inte hon är så sugen på att börja cykla själv tyvärr.

Ses i skogen!

STIZZE sa...

Javisstja... jag jobbar som 2nd line / teknisk support för ett kortsystemsföretag.. bankar på tangentbordet, sliter mitt hår och felsöker databaser/loggfiler för diverse egenproducerade applikationer hela dagarna

STIZZE sa...

Ah missuppfattade frågan.. varför just cykling..

Har alltid gillat att cykla som ung vare sig det var i skogen eller till lokala kiosken. Jag har "letat" sport som är rolig som ger träning på köpet, tycker gym och liknande träning utan ordentligt syfte är tråkigt. Funderade ett tag på att prova på att börja med hockey igen också men där blir man så bunden till fasta tider, kan inte träna som man själv vill/kan etc.. Sen känns det som att man som "nybörjare" är rätt kass i hockey. Älta och Nacka som var mina egentligen enda val var båda för bra för min del tyvärr.. Så när brorsan frågade om jag ville börja småcykla lite med honom, var det givet.. och sen blev jag helt hooked efter ca en månad. :)