måndag 22 april 2013

Backträning på lunchen, nybohovsbacken!

HELT ur form kan jag fan inte vara, 3:12min blev bästa tiden och alla tre vändorna upp för backen kändes jämna allihop, spyfärdig var jag inte heller då jag inte gav allt. Ville inte köra för hårt med tanke på cyklingen imorse och förhoppningsvis hård pendling hem efter jobbet också.

Refererar jag till förra gången jag var där, en månad innan jag knäckte skallen i Järvsö förra sen-sommaren, var jag ~7sekunder långsammare idag. Det bådar gott att vara på samma plats såhär i försäsongen på sommaren tycker jag!

3:12min. Det är 2 sekunder efter Kumlin, och 4 sekunder efter Flockhart enligt strava. Det blev en totalplacering som 4:a, jag är rätt nöjd! Jag lär slå deras befintliga tider inom kort, det blir ett mål framöver nu i vår! Så får vi hoppas att dom kommer och visar vart skåpet ska stå så småningom, men helst inte innan dess! :) För jag misstänker att de varit där med mountainbike eller dubbdäck i snömodd när de haft stravan på, medans jag körde på hårdpumpade lerdäck för cykelcross, så lite fördelar hade jag garanterat idag..


6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag bor i närheten. Var är start och mål på denna sträcka? Det är väl Blommenbergsvägen man startar?
/Christian

STIZZE sa...

Längst nere vid treksnten sjön vid övergångsstället startar jag, sen asfalterade vägen inkl alla backar och svängar och stopp mellan stolparna 20m efter viadukten när man är på toppen! Det går att kolla på strava kartan dock!

STIZZE sa...

Jag tror kumlin varit fär med räsern och tid runt 2:20 / 2:12min. Nått sånt

Anonym sa...

Är det stillastående start eller flygande start från övergångsstället som gäller? :-)

/DT

STIZZE sa...

Det är nästan stillastående start, 5km/h rull och sen drar jag igång :)

Anonym sa...

OK, ska testa någon dag. De gånger som jag har kört innan har varit med start i full fart och slut där viadukten börjar så det är ju inte jämförbart. :-)

/DT