tisdag 30 april 2013

Specialized - Test the best !

Pendlar man TILL jobbet blir man tvungen att pendla HEM från jobbet också. Men först började jag med att cykla till intersport i bromma och lämna ett par nycklar.

Sen hem via Cykelspecialisten hornstull som numera är en "Specialized Elite store", vidare till Specialized Concept Store i sjöstan där jag stannade ett bra tag och till sist, ut i regnet, vidare till TCM i tyresö som numera också är en Specialized Elite store. Det verkar gå bra för Specialized just nu!

Och bättre blir det, de har "TEST THE BEST" i över morrn där man kan få testa deras cyklar i terräng där de hör hemma och inte bara i butiken. Specialized centralt håller i detta evenemang som går av stapeln 2:a Maj i Jönköping och 4:e Maj i Stockholm, 5:e Maj i Uppsala och 7:e Maj i Västerås.

I stockholm är det kl 10:00 - 13:00 och 14:00 - 17:00 som gäller.

Platserna är dock begränsade och ryktet säger att det är populärt, man registrerar sig för att få en plats ett dokument som de upprättat: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFk0RmxVUkNCZXBkejR6bmVObHg4MWc6MA


Inga kommentarer: