tisdag 16 april 2013

Cykling ikväll då!

Ikväll bär det av, hellasrunda #2 med Epic:en går av stapeln kl 19:15 från TCM. Vi börjar från "fel" sida av hellas då jag råkar bo där numera. Det tråkiga med "fel" sida är att terrängen är sämre på den sidan, sämre som i mindre tekniskt och underhållande, dock lättare för nybörjare att börja cykla på. Det positiva för min del är att det finns bra singletrack för att köra sig trött på utan stök och bröt, samtidigt som terrängen nog är ganska typisk svensk terräng och ganska lik långloppsterrängen med både traktorspår och singletrack. Och på en runda så hinner man ju faktiskt bort till den stökigare delen av hellas också även om man inte börjar och avslutar i den som man kunde göra från sickla/hammarbybacken. Men är man enbart sugen på stökig terräng är det fel sida att bo på.

Nu har regnet och värmen gjort sitt får vi hoppas också, Ronnie rekommenderade dubbdäck men det har jag inte, och skulle inte sätta på även om jag hade. Jag kör fullt ös med sommardäcken och så får vi se hur det greppar. Snön hemma på tomten har gått från flera dm till snöfritt nu. Det ligger en del snö kvar i skuggan men inte så farligt, jag kan cykla runt huset på tomten om jag skulle vilja nu. =)

19:15 startar vi för den som vill hänga med, blir "intervall-tempo" vilket innebär att man kör på i sitt eget tempo men väntar in alla vid några strategiska vänteplatser. Jag hoppas att kunna ösa på rätt rejält!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grymt kul ska d bli! Ses ikväll :)