onsdag 17 april 2013

Hellascykling igår kväll!

Igår drog vi en runda i hellas, stigarna var rejält snöiga och där det inte var snöigt var det riktigt lerigt. De som tidigare varit hårdpackad snö är nu snöslush. Med det sagt kunde man cykla en hel del men det var även svårcyklat på flera ställen, eller snarare omöjligt så det blev en del gåendes på stigarna också.

Jag hann från tyresö golfbana, till äventyrsbanan, en snurr in mot vita, till hellasgårdens parkering och vidare till kyrkogården vid dammtorp innan det blev mörkt och jag upptäckte att jag i sista stund bytt till det batteri som var oladdat. Fick därmed vänta hemåt med 20minuter asfaltstempo hemåt.

Fick lite ös i benen, men nu är jag sugen på cykelcross igen! Funderar på vad jag ska göra i resten av veckan och i helgen.

Det råkar gå ett sånt där randonnélopp på 20mil på lördag bland annat!  Länk till dess happytråd: http://happymtb.org/forum/read.php/1/2104199

Kände mig inte jätteinspirerad i badkaret när jag kom hem, fötterna var iskalla. De fick under snöjoggingen hitta sig ner en bit under anklarna i kalla bäckar vilka var kamuflerade under snön.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi kan cykla på söndag,om d är fint väder :)