tisdag 30 april 2013

CX pendling med nytt persbästa, eller?

Jag pendlade imorse, efter en natts dålig sömn. Kände mig riktigt sliten men har man bestämt sig så har man bestämt sig. Ut på cykeln och bara efter 300m kände jag hur dåliga benen var denna morgon, sådär energilöst när man inte har nånting att ta ifrån när man vill trycka i.

Men det gick rätt bra ändå. Bara 2:a platser på pendlingssträckan(slog alla rekord förra veckan) men totalt sett så var jag 43sekunder snabbare i moving time. Hur det gick till vet jag inte riktigt för alla sträckor som mäter så låg jag typ 1-2minuter efter. Jag måste kört riktigt jämnt och fint idag helt enkelt, medans jag säkert körde nån sträcka riktigt långsamt förra gången.

Fram kom jag iallafall, och belönade mig med en pressbyrån frukost. Keso, nötter, frukt och en såndär sandwich-macka. Och en kaffe på jobbet. Känns som en bra morgon även om jag fysiskt är helt utmattad. 34min 40sek cyklade jag på, tänk att man kan bli så slut på så kort tid. =)

Strava länken finns här: http://app.strava.com/activities/51472149

Räsercrossen, lerdäcken på! Bör sätta på lvg-tuber snart. Men de har inte sopat ordentligt varken vissvass eller pendlingssträckan än

Inga kommentarer: