fredag 3 december 2010

Cyclocross, glögg och dexter..

Igår handlade jag julpapper, julsnören, tejp och god jul klistermärken. Blev även julkort och frimärken för att göra speciellt min sambo glad, och det lyckas enkelt med små medel då hon älskar sånt där, och jag älskar när hon älskar saker så det blir ju en bra kombination. :)

Sen blev det lite stressigt, kattmat behövde handlas för stackars lille sigurd(katten) skrek som en blöt fälgbroms när jag kom hem och jag ville ut så snabbt jag bara kunde och sänka tankarna i bocken.

Väl ute så gick det helt okej, men kanske mer bekvämt än det borde varit. Pulsklockan jag lånat av brorsan har jag gett upp helt på utomhus då den bara lägger av. Och när tankarna fläker fram och tillbaks i huvet var det faktiskt svårt att hålla farten uppe, jag kom på mig själv att ligga och fisa i halvfart när jag egentligen skulle ligga strax under/över tröskeln.

Halvvägs på rundan svängde jag förbi mina föräldrars villa och klampade på och begärde glögg och pepparkakor. Satt och snackade ett tag i köket och sen var det dags att dra vidare. Cyklingen gick lite bättre på hemvägen.

Väl hemma kollade vi på Dexter, drack varmt te och käkade leverpastejmackor..... Blev alltså en riktigt skön kväll igår!


Veckans träningspass
  • 1x60min strax under och strax över tröskelpuls(avklarat)
  • 1x150min strax under tröskelpuls(avklarat)
  • 1x40min med 10sek på dubbla FTP belastning(480w) och 20sek aktiv vila
  • 1x4 TCSI vilket är spurtintervaller. Alltså 4x30sek på absolut maxbelastning
  • Styrkepass(bålstabilitet)

1 kommentar:

Kejrin sa...

tack för julgrejjorna, jag blev superglad! It´s the small things that makes the big things..