onsdag 1 juni 2011

Tisdagsrajd på crossen

Igår var det tisdag och jag var sugen på cykel, knät kände jag inte av så det var fritt fram. Leftyn är påväg tillbaks från holland men har inte nått fram än så crossen var enda alternativet.

Däremot skulle jag bli ensam så jag slängde på 23mm däck på crossen och tänkte köra en landsvägsrunda. Först hade jag tänkt köra en långrunda, men sen kom jag på att jag borde testa en kort men intensiv runda, för att testa knät lite. Sagt och gjort, jag körde en HBB-Älta i mjölksyretempo, 24minuter och då tog jag vägen förbi storkällan, linhagen och till sist statoil i älta. Väl där åkte jag förbi mina föräldrar och åt middag och tog det lugnt ett tag.

När klockan var 19:37 var jag uppe på sadeln igen, den här gången tänkte jag ta raka vägen genom älta till sickla. Trots rödlysen cyklade jag på 16 minuter, jag kan säkert putsa den tiden en del men det var ändå en rejäl ansträngning. Knät kändes bra också vilket var mycket lovande.

Väl hemma tog jag en runda förbi de olika afterbike-ställena för att leta efter mina mountainbike kollegor. Jag hittade dom på ZeeSide i henriksdalshamnen och inom 20minuter var vi så många som 12 cyklister. Det blåste lite kallt först, men när vi satte oss runt hörnet var det lä och mys. Det blev två goda Red Seal Ale vilken överraskade mig med en grym smak, några käkade hamburgare och uppskattade maten. Tyvärr var det rätt lång väntetid men det var inte så konstigt när jag gick in och hälsade på Andreas, restaurangen var knökfull och de var mitt uppe i alla beställningar.

Inga kommentarer: