måndag 13 juni 2011

Växelöra beställt..

Eftersom jag böjde mitt växelöra dagarna innan tävling fick jag köra gårdagens Lida Loop med både snett och vridet växelöra. Jag justerade om bakväxeln så den inte gick upp på sista kugget på kassetten och eftersom växeln var så sned fungerade inte alla växellägen så jag fick pararera växlingarna hela tiden och körde både med lite för hög och för låg kadens då och då under tävlingen.

Jag var förbi hos cykelspecialisten idag men de hade inga växelöron till scalpelen tyvärr så vi fick lägga en beställning på två växelöran. Jag kommer som sagt var inte cykla så mycket kommande två veckor, och blir det något så blir det ändå inte på scalpelen. Så det gör mig inget att vänta på växelöra-beställningen som tur är!

Däremot funderar jag på ett dra en långrunda på onsdag nästa vecka. Vi landar mitt i natten på onsdag morgon. Jag är sugen på att cykla antingen till arboga vilket blir ca 140km, alternativt ända till skattungbyn norr om orsa vilket kommer vara vårt mål att nå den dagen oavsett hur vi gör det på, dit är det 280km. Om jag cyklar upp kan jag även ta en cykeltur där uppe, och förmodligen en runda hem från arboga. Ska jag dra iväg ända till orsa gör jag det inte utan en bikefit innan dock.

Hmm hmm... har jag tid?

Inga kommentarer: