tisdag 24 augusti 2010

Inget växelöra än, distans sthlm-arboga & trainerpass imorrn?

Jag har inte kunnat cykla sen i lördags, förra veckan. Det känns förjävligt tråkigt. Jag provade en runda som nämnt tidigare på gamla cykeln, det var dock inte roligt alls att vara tillbaks på den. Sen dess har jag inte varit sugen att cykla förräns jag kan göra det på Scalpelen igen.

Beställde 2 växelöron i måndags, det är väl inte ok att det ska ta 1.5-2 veckor? Senaste nytt var att cannondale inte skicka med växelöronen i försändelsen som de tog emot idag. Blev en express försändelse på dom nu, blir rejält förbannad om jag inte har dom innan helgen. Jag planerar nämligen en 12.5mil tur till Arboga på lördag, och om rundan håller även samma väg tillbaks på söndag.

Såg att min trainer ligger och väntar på posten, blir det inge cyklande imorrn så blir det att hämta upp den och köra ett pass.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte bara låna ett öra av någon då? Det är ju ingen ovanlig cykel du har direkt och alla med en likadan har ju minst ett extraöra som backup. www.happymtb.org

Anonym sa...

Hej Stefan! Fan vilket missflyt du har med cykeln! Själv har jag cyklat tre-fyra ggr per vecka sedan i våras och inte ens fått en punka än, peppar peppar... Antagligen kommer väl allt elände på en gång för mig! Har du hört med Henrikssons Cykel i Borås? Dom säljer C´dale och med lite tur har de ett växelöra till dig och postas det i morgon har du det på fredag...

Hälsningar Lars

Anonym sa...

har du ens kollat med cykloteket dådå?

till min hade de hemma varje gång jag handlat...

STIZZE sa...

Jag har faktiskt bara kollat med cykelspecialisten då det är där jag köpt cykeln och då jag ändå ville/behövde lämna in den på service. På dom lät det som om växelörat kommer snabbt efter beställning så jag såg ingen anledning att kolla nån annanstans.

Beställningen skedde på måndag med hopp om att få cykeln fixad till onsdag efter jobbet. Det har skjutits upp till fredag, veckan efter.

När jag ringt har det sen låtit som om växelörat kommer "närsomhelst" varje gång, men det är nått nytt som hänt varje gång.

På onsdagen ringde dom cannondale och dubbelkollade beställningen. På fredag hade dom fortfarande inte fått nånting. I måndags hade fakturan kommit, vilket ska innebära att paketet kommer samma dag eller dagen efter. Igår kom en försändelse från cannondale, men mina växelöron fanns inte med. Då ringdes Cannondale upp igen och en express-beställning lades som skulle gå iväg idag(onsdag) och vara framme torsdag eller fredag.