tisdag 3 augusti 2010

Ingen löpning och en strulrunda i hellas

Jag hade tänkt mig att löpträna lite i värmland men både viljan, motivationen(till något så tråkigt) och vädret stoppade mig. Istället blev ett några öl för mycket, bad och lite målning av jordkällare som ska bli vinkällare. Det var en skön vecka förutom att vädret var lite trist!

När jag var på väg hem smsade Anders, han var också på väg hem och hade precis landat i arlanda. Jag, Anders och Mathias träffades vid HBB och tog en runda. Det började med 500m in på traktormakt med en tappad skruv i Mathias sko, vi letade lite men vände sen hem igen då jag hade en skruv hemma i lägenheten. Sen var det dags igen att dra igång, vi körde traktormakt igen och det fungerade ganska bra, vidare söderut och in på dow jones. Men nu började cykeln strula, växeln hoppade vid kassetten och fastnade rejält. Vid bron mellan dow jones och blå-ulvsjöstigen så slog jag även av kedjan. Vi tog bort två länkar och fortsatte, efter detta fastnade kedjan ytterliggare två gånger rejält i kassetten och hoppade en gång fram. Vi fortsatte ner för blå mot hellas och korsade vägen och in på gröna. När vi kom fram på grusvägen nära skjutbanan körde vi österut och in på area 51, här hoppade kedjan ytterliggare två gånger så jag kom lite efter. Det började dra ihop sig och mörkret var på väg så vi tog oss hemåt via asfaltsvägar. Tur var det för sista 5 minuterna var riktigt läskigt mörkt, man hade inte velat befinna sig uppe i sickla skiftet utan att kunna se framför sig. Ja visst ja, jag punkade en gång också nån gång på vägen.

En riktigt strulrunda kändes det som. Jag har inte gjort nått speciellt med cykeln idag även ifall jag borde ha tagit den till cykelspecialisten för en titt, vädret har varit så trist att cykla, speciellt en asfaltsrunda in till stan. Börjar tvivla lite på om jag ska köra tisdagsrajden imorrn.. Men jag kör nog, och säkert strular cykeln. Vi får se.

Inga kommentarer: