torsdag 19 augusti 2010

Inget växelöra och en runda i hellas

Jag är lite besviken att jag inte fick mina växelöron igår för jag missade därmed DM/Keps Cup. Det var inte roligare att få höra att dom inte kommer innan helgen heller. Jag har inte cyklat sen i lördags, exkluderat aktivitus testet, och begäret är nu stort.

Jag kunde inte hålla mig längre och plockade fram den gamla cykeln. Det blev jag, Anders, Mathias och lite andra från happymtb på en runda. Det blev lite stressigt då jag kom på 5min innan vi skulle ses vid HBB att jag fortfarande hade platta pedaler på cykeln sen karin cyklade på den. Men ett par minuter sent dök jag upp vid HBB.

Vi körde igenom sickla skiftet, två tornen(?) och gröna till a-trail där vi körde in och sen tillbaks. Grön tillbaks och ett avslut i sickla skiftet.

Vi fick även chansen att prova lamporna i sickla skiftet då det blev bäcksvart på slutet. Jag måste nog komma på en ultimat vinkel för lamporna för jag fick lite ont i nacken då jag behövde lyfte "blicken" flera gånger för att se vad jag vill se. Hjälmlampan kändes väldigt stark, styrlampan kändes svagare, även fast det är samma lampa. Vi får se vad jag kan laborera fram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Styrlampan är HELT menignslös i skogen, den använder manbara på gruväg/cykelväg för att synas...

Anders/Stereo sa...

Ja, man får väl testa sig fram. Väldigt många ändå som kör med en lampa på styret och en på hjälmen som jag fattar det dock. Kanske delvis för att det är lite tungt att ha två lampor på hjälmen och att man ändå vill ha mer ljus :)

Bara för att jag tycker att det är roligt att lära mig Hellas-lingot och vad de olika slingorna heter så fyller jag i så du får en liten korrigering.
först en kort specialsträcka som jag inte vet vad den heter om ens något (slutar efter den branta nerfarten och gräsplätten), champs de elysee (sickla skiftet) med specialutfart vid kyrkogården, hästskon (är vad jag hör alla kalla den här anslutningsstigen mot gröna) och gröna till a-trail. sedan a-trail i slinga och efter badberget grusvägar för de flesta och hur ni som körde genom sickla-skiftet körde vet jag inte för då var mitt bakhjul kaputt så jag tog vägen runt sickla-skiftet...