fredag 17 september 2010

Kvällen innan Hammarby Hill XC..

Jag bytte kedja idag då förra både var sliten och fler länkar såg ut att kunna paja när som helst, var förbi Anders och fick hjälp då jag pinsamt nog inte skaffat mig en kedjebrytare än. Sen blev det en runda på 150 puls, jag är så jävla pepp att det var skitsvårt att inte trampa på, jag gjorde väl ett mediokert resultat med att inte ta i. Snittade säkert på 155puls eller högre.

Jag bytte till Race King/Rocket Ron igår och det gick väldigt mkt lättare att cykla idag. Visst tappade jag greppet lite här och där, men det är solklart rätt val att halka lite mer på vissa korta ställen då man tjänar så mkt på grusvägarna med dessa däck.

Sen blev det att tvätta av cykeln och käka mat. Det blev lax med pesto och pinjenötter på, och potatis, morötter och rödlök i ugn. Den portionen räckte inte så jag värmde lite pasta-pesto också. Men glömsk som man är kom jag på nu kl 22:30 att jag inte käkat pastan, och jag är hungrig. Jävla tabbe. Så nu käkar jag mat dagen innan ALLDELES för sent på kvällen. Hoppas min sömn blir hyfsad ändå, ska lägga mig när detta är skrivet.

Förväntningarna är stora inför imorgon, det ska verkligen bli skitkul. Jag hoppas verkligen att jag kan slita ut mig lika hårt imorgon som jag gjorde på Lida Loop. Isåfall blir det en "dundertid" imorrn! Dundertid i min bok är under 2h 30min, vinnarna i motionsklassen 40km lär gå i mål på under 2h. Nu gissar jag bara men..

Inga kommentarer: