torsdag 9 september 2010

Torsdagstur

Eftersom jag fortfarande inte har någon pulsmätare, vilken jag ska låna från Ronnie, kunde jag inte genomföra distanspasset enligt träningsschemat. Det blev en runda med rasmus och david istället. Vi körde sickla skiftet, dow jones, ulvsjöslingan, blåa, area 51, lite grusvägar och avslutade med sickla skiftet.

Eftersom jag va bakis från gårdagens jobbmiddag och därmed sovit dåligt inatt var jag inte i min bästa formtopp ikväll, men jag tycker det funkade ganska bra ändå med tanke på hur jag mådde tidigare idag. Tempot var ganska lugnt idag, enligt träningsschemat skulle jag ligga mellan 140-160 puls och jobba upp pulsen i uppförsbackar, jag tror jag lyckades ganska bra med detta ändå även ifall jag inte kan mäta det. När lamporna kommer fram sänks tempot lite automatiskt, jag försökte stå på ändå men det betalade sig med ett par vurpor direkt. Det är svårt att bedöma höjdskillnader i beckmörker och bara lampor, även svårt att bedöma hur djupa lerhålen är, och när man väl lyckats läsa av dom, är det försent att stanna ifall det är vad man hade velat välja.

Jag ändrar mina planer lite från föregående blogginlägg, jag har mailat med Mattias från Aktivitus nu och jag skall byta tisdagsrajder mot distanspass rakt av, dvs jag har med dagens runda gjort 2 utav 3 av veckans träningspass. Nu är det EB kvar vilket är lite intervall liknande träning, jag tänkte att jag tar detta antingen på lördag efter SBR, tre etapps tävlingen ã 800m vid Gömmaren som jag tänkte jumbovinna på lördag, alternativt på söndag. Efter det träningspasset ska jag ha vilodag, helst vill jag ha söndagen som vilodag efter nästkommande vecka kräver 3st 60min pass innan lördag. Planen är att få söndag som vilodag nu, cykla 60min måndag & tisdag, vilodag onsdag, cykla 60min torsdag, vilodag fredag. Då borde jag ha fulla krafter till på lördag och Hammarby Hill XC! Dessa 60min passen är på ganska låg ansträning och bara 60minuter så de borde oavsett inte slita så mkt på mig.

Inga kommentarer: