onsdag 4 april 2012

En kvällsrajd i hellas!

Jag hade tänkt köra min första spinning någonsin idag, men Emil frågade om jag var sugen på en mtb-runda och jag var sjukt sugen då jag skulle hämta ut den från concept store.

Vi tog en runda på strax över timmen och jävlar vad mycket teknik jag tappat på vinteruppehållet med skogscyklingen, men det kommer nog snabbt tillbaks. Jag fick bättre flow på slutet både med teknik och tempo. Skogscyklingen är verkligen en helt annan värld än cykelcross och landsvägscyklingen. Jag var t.ex helt slut efter de första 300m i skogen, terrängen krävde att jag gick på mer eller mindre max för att ta mig fram och vad kan man göra åt det? Det är bara att gilla läget och trampa, att spara energi i dessa lägen går inte, då står man still och det kräver ännu mer energi att komma igång etc. Ingenting gratis är ett enkel beskrivning.

Det var grymt härligt att få hoja skog igen iallafall, det blir det mer om snart igen! På fredag kommer jag arrangera en nybörjar-rajd för nybörjare eller andra som är sugna på lite lek i skogen. Start kl 10:00 från hammarbybacken. Det kommer ev regna lite och vara lite halvkallt men man är ganska skyddad i skogen från vind och vatten så det borde inte vara något problem så länge man klär sig väl.

Emil stor och njuter i solskenet som är påväg ner
Man kunde se nya arena-byggnaden vid globen över trätopparna. Det är verkligen häftigt att vi har så grym skog att vistas i, så extremt nära stan..
Cykeln gömde sig i ett träd, ser ut som om jag inte har nån sadelstolpe/sadel har.. Men det har jag =)
Jag ville va med också!

 

Inga kommentarer: