tisdag 10 april 2012

En liten tisdagsrajd blev det..

Ja jävlar, jag har nog kommit igång ordentligt med cyklingen igen verkar det som, utan att jag direkt tänkt på det, underbart. Massa cykelpass de senaste dagarna, hela påsken och fortsatt nu, och det känns knappt av att jag cyklat mentalt. Mer än att jag haft det väldigt bra den senaste tiden. Det här var nog för tillfället det bästa beslutet jag kunde tagit, att inte träna efter ett träningsschema utan bara cykla mer eller mindre, no pressure. Jag har ju väggat två gånger, och fått lite intervallcykling där i mellan.

Vädret var inte det bästa idag, men som vanligt är det ingen avgörande roll i skogen rent njutningsmässigt. Men det var lite väl halt idag, och något knas är det med leftyn som jag inte riktigt lyckas lista ut. Hoppas jag får lite tid över i veckan att titta till den. Ska försöka med en bearing-reset och pumpa i ny luft då det känns som om den tappat lite slag.

Cyklingen var härlig ikväll, jag svängde av runt 8-tiden och nöjde mig med 1.5h. Med en urinvägsinfektion som jag drog på mig igår av distanspasset där starten var i minusgrader, så passade det ganska väl. Jag var hos läkaren idag, fick en ny trevlig upplevelse som jag lyckats slippa tidigare. Skönt att man inte har prostatacancer iallafall, nu kan man slippa oroa sig om det ett tag till framöver medans Vacchi fortsätter promota forskningen kring den.

Cykling är allt härligt... =)

Samling vid HBB 18:30, som varje tisdag..


























Vi var faktiskt bara 7 pers idag, otippat lågt deltagarskap. Inte en enda cykelcrossare, skamligt!

En blekfis-prickig värphöna hittade jag i köket när jag kom hem!


Inga kommentarer: