fredag 6 april 2012

Nybörjar-rajd i hellas

Jag slängde ihop en nybörjar-rajd via happymtb till imorse. Som många där känner till är att många nybörjare in riktigt vågar sig ut på tisdagsrajderna, vilket även är förståerligt eftersom det faktiskt går rätt fort ändå i långsamma gruppen, beroende på vad man jämför med.

Så idag var det nybörjarnas chans att få se hur hellas se ut och hur riktigt cykling ser ut, mer eller mindre :) Vi blev 5 pers som cyklade iväg med blandad erfarenhet av cykling, jag tyckte det funkade väldigt bra. Den rutten jag planerat blev inte riktigt av utan vi höll oss i sickla skiftet, men det blev skitbra det med.

Vädret var nära nollan och både lite dugg och snö i luften. Men i skogen var det perfekt, man märker knappt av det där när man cyklar skog. Vi hade en riktigt härlig dag och efter ungefär 2h var vi nöjda. Alla var nöjda verkade det som, det kan nog bli ett par till nybörjar-rajder så småningom :)

45min innan start, det har börjat snöa. Det snöade under rundan också men i skogen stördes vi inte utav det!

Skönt att få vara ute i hellas igen



Gänget!






Balansera med hjälp av närmaste träd..






Vi hade roligt iallafall!




5 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Härligt... Sicklaskiftet är stort nog för ett par timmars cykling så det blev väl toppen?

STIZZE sa...

Det är alltid toppen att cykla i hellas :)

Anonym sa...

Riktigt skoj att läsa att det är någon som har lust att hjälpa nybörjare och inser att det i nybörjargrupper inte brukar gå i nybörjartempo! Hoppas du orkar fortsätta, det behövs folk som kan visa nybörjarna och dom lite långsammare att de är välkomna i sporten dom också!
/Viktor

Fikasvettot sa...

Vilket bra initiativ!

Anonym sa...

Snyggt jobbat Stizze, tror visst du hittat rätt där;-)
Mvh Lars