söndag 22 april 2012

Tjej-rajd idag..

Idag cyklades det ungefär 2h. Jag blev tidigare tillfrågad att vara stigfinnare till ett tjej-event som idag gick av stapeln. Det dök upp runt 30 tjejer som vi delade in i 5 grupper. Jag och Björn Dolk ledde en grupp. Vi cyklade runt lite i sickla skiftet, sen upp mot gröna men stannade och vände vid asfalten nära masterna för att hinna tillbaks till hellasgården i tid.

Det var en trevlig tillställning där tjejer fick chansen att träffa varandra, cykla, lära sig nya stigar och få lite tekniktips. Alla verkade nöjda och jag hoppas att det verkligen var det. Jag hade hoppats på en långrunda efter fikat men det blev att visa vägen hem till hammarbybacken istället.

Just nu känner jag ett sug om att få trampa ur benen igen. Så jag har förberett ikväll för att kunna pendla med SuperX'en imorrn och sen dra ut på en liten runda efter jobbet. Det ska bli kul att få anstränga benen som inte fått nån vidare genomgång denna vecka. Vi får se om jag cyklar själv eller med sällskap. Jag lär lämna kläderna på jobbet och pendla även på tisdag morgon också.. Kanske blir en snäckanrunda då?

Eller ska jag köra en lycra-grupp på tisdagsrajden? Jag har funderat på att "starta upp" en lycra-grupp de gånger jag är med på tisdagsrajderna. Fokus på lite högre tempo men framförallt färre pauser och mer cykling. Då skulle dock stigarna bli mindre innovativa. De kändare stigarna skulle cyklas. Vi får se..

Inga bilder blev det tyvärr idag..

2 kommentarer:

Anonym sa...

30 BRUDAR PÅ TJEJ-RAJD OCH JUST DENNA DAG INGA BILDER!?!? MEN HALLÅÅÅ!!!
VILLE SKRIVA ATT JAG SKOJAR BARA...MEN NEJ!
:-))
/OLIVER

STIZZE sa...

Ja det var ju lite fail, lär aldrig hända igen. ;)