torsdag 29 november 2012

Husägare!

Det blir en kort uppdatering, det är dags att lägga sig efter andra dagen irad med 14h+14h arbete i huset. Men nu är "det nästan klart". Det var det faktiskt redan igår, men de sista detaljerna tar en jävla tid att få till. Bara efter några timmar så var det helt beboerligt och bättre än vissa har det efter ett år.

Idag har vi handlat gardinstänger med rätt mått, ljusslingor till uterummet och vindskivorna mot vägen vilka jag även klättrat på stege och satt upp. Köks lampa, julstjärnor, lampar, kabelgömmare, bredbandet till laptopen, fått upp sista kartongen, ommöblerat köksutrustningen, skruvat ihop skrivbordet till stationära datorn, städat i garaget.

Och mycket mycket mer...

Så småningom är jag tillbaks på bloggen och cykelvärlden igen. Smsade om min och brorsans nya cyklar till 2013 idag.... det är väl ända cykelrelaterade egentligen! ;)


6 kommentarer:

Jonas l sa...

imponerande effektiv flyttning tycker jag. Bra jobbat

STIZZE sa...

Två fantatiska familjer som hjälpt oss är receptet :)

jonte stark sa...

Vi måste ju få en husesyn snart :)

Anonym sa...

Tjena Stisse! Grattis till flytten:) Kan du tipsa om någon
på Cannondale som har hand om Good Fighters i Sverige? Ska köra H40 Långloppscupen och Cykelvasan etc. Har mailat och ansökt via tyskasidan etc/ magnus.andersson@kronobergsbil.se

Anonym sa...

grattis till huset
eller
ännu mer grattis till cykelverkstaden/monarkrummet
blir nog riktigt bra det där

va på en visning i hanviken idag
såg bra ut
bollen

STIZZE sa...

Kom hit nu såjag får fler nära cykelpolare!