tisdag 20 november 2012

Nu är jag klubblös!

Ikväll stängde vi officiellt ner klubben. Tanken var att ha en klubb till förmån för oss som skulle köra i Team Cannondale Cykelspecialisten, men halvvägs in i säsongen fick vi veta att det gick att köra team ändå. Så länge klubben tyckte att det var ok att köra i andra kläder än klubbkläderna.

Nu är jag alltså klubblös. Det innebär att jag letar ny klubb att vara medlem i. Det finns ingen klockren mountainbike-klubb på "min sida av stan" som går att vara aktiv i med träningar etc. Däremot finns det andra cykelformer och andra inriktningar för klubbar hyfsat nära.

Det blir någon typ av substitut-klubb/kompensations-klubb, eller den klubben jag helst "sponsrar" med mina medlemspengar utan att de behöver lägga något arbete på mig. Det enda jag kräver i retur är ett icke existerande krav på att köra i klubbkläder, och ett trevligt bemötande.

Helst av allt skulle jag såklart vilja cykla med ett gäng, väldigt nära mitt hem, som fokuserar på det roliga i cyklingen och inte är allt för seriösa, men som ändå tränar hårt året om. En fullt fungerande storklubb.

CKCX, CK Valhall, CK Värmdö är dom klubbar jag funderar över just nu. Några andra förslag?

Inga kommentarer: