söndag 18 november 2012

Packad lägenhet..

Nu är det bara 10 dagar kvar, och vi har packat ytterliggare 10-15 kartonger. Nu är det bara köket, sängen, tv och dator kvar att packa. Och lite smådetaljer och pillgrejer man missat.

Jag går på antibiotika nu en vecka till, hostan är kvar, slemmet är kvar, men annars så börjar jag känna mig frisk. Inget sportande under antibiotika-perioden ordinerade läkaren dock. Men jag hade nog inte haft så mkt tid ändå, det låter som om vi är helt klara, men det tar tid det här. Vi behöver kvällarna som är kvar eftersom vi arbetar hela tiden. Och till helgen är vi borta på lördagen så vi har bara söndagen som heldag kvar innan flytten.

Det kommer bli så jävla bra det här. Äntligen stor yta. Äntligen ett garage för alla verktyg. Äntligen ett rum(garaget) för min monark. Äntligen plats för cyklarna utan att de riskerar att repas, ramla, tar yta etc. Äntligen ett riktigt sovrum. Äntligen en bastu att värma sig efter vinter-rundorna. Äntligen ett badkar. Äntligen ett uterum att lyxa i på våren/sommaren/hösten. Äntligen en kamin att elda i. Äntligen ett kontorsrum för datorn, så jag kan surfa happy efter karin gått och lagt sig tidigt på vardagarna. Äntligen plats för mitt och Thomas ölbryggeri-projekt. Äntligen startar livet "på riktigt".

Och väldigt snart blir det troligen klart för vilken mountainbike jag ska cykla på till 2013(!)


5 kommentarer:

Per Kumlin sa...

Det tar alltid längre tid än man tror och packa. Vi har hållit på i flera veckor men det är fortfarande en del kvar.
Glöm inte och släng allt som inte används, finns inget bättre tid att göra det på än när man flyttar:-)
Visst blir det skönt med större så man kan breda ut sig lite mer:-)

STIZZE sa...

Vi har redan rensat och varit på tippen, men det blir 50 kartonger kvar ändå + allt som inte får plats i kartonger. :)

Kommer bli hur bra dom helst med lite rymd i boendet. :)

Anonym sa...

Detta är ni värda:))))))

Anonym sa...

Läser vad du och Per skriver. Jag som flyttat från hus till lägenhet kan bara säga släng allt du inte behöver, alt skänk/sälj. Den dag du går andra vägen som jag just gjort inser du hur mkt skit man samlar på sig i garage och på vindar.....Jag flyttade in i lgh nu i helgen och i hallen har jag f.n. 7 kartonger som stått i garget förr.....vad faen ska jag göra med dem nu? :) Inte skoj....
Enjoy ytan men var försiktig med ansamlingen!
//Axel

STIZZE sa...

Axel, du kan få min sambos tfn-nr och ge en lektion tack ;)